22.01.2024

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Temizkan’a Hayırlı olsun ziyareti

Diyanet Akademisi Aday Din Görevlilerinin Mesleğe Kabul Sınavı vesilesiyle Dini Yüksek İhtisas Merkezinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Zeki Sayar, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Dr. Ahmet Temizkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Müftüsü Akkuş, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Temizkan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Cenab-ı Hakk’tan yeni görevinizde muvaffakiyetler ihsan etmesini niyaz ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Temizkan, “İl Müftüsü Akkuş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, şahsında İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan bütün personele başarılar diliyorum. Allah’tan sağlık, afiyet ve muvaffakiyetler temenni ediyorum” dedi.