30.12.2023

KONFERANS

Kayseri Diini yüksek İhtisas Merkezi’nde Türkiye Yüzyılında Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmetleri ve Diyanet Vakfı konulu bir konferans düzenlendi.

Konferans Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dini yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan’nın Selamlama Konuşmalarının ardından Başkanlık Müşaviri ve TDV Mütevelli Heyeti Üyesi Doç. Dr. Fatih Kurt tarafından İhtisas ve Diyanet Akademisi Kursiyerlerine Yönelik Türkiye Yüzyılında Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmetleri ve Diyanet Vakfı konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Konferansa Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş,Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Eğitim Görevlileri, İhtisas ve Akademi kursiyerleri katıldı.