30.12.2023

"Gazze Hayır Çarşısı " Kermesi

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz personeli ve kursiyerleri, aileleri ile el birliğiyle Gazze'liKardeşlerimiz için yardım kermesi düzenlendi.

İsrail’in saldırılarına maruz kalan Gazze halkına bir nebze destek olabilmek, onların yaralarını sarabilmek zihinlerde mazlumların halinin sürekli yer bulması maksadıyla; Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz yurt binası lobi kısmında halkımıza açık olarak " Gazze Hayır Çarşısı" kermesi düzenlendi.

Düzenlenen Kermese Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Meligazi İlçe Müftüsü Dr. Erhan Kandemir Katıldı.

Dualarla açılışı gerçekleştirilen Kermesin ardından Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Müftü Bünyamin Turgut, Müftü Dr. Erhan Kandemir Kermesteki standları gezerek katılımcılara kolaylıklar diledi.

Dr. Abdulkadir Kabdan “Kermesten elde edilen gelirin Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Diyanet Vakfı hesaplarına aktarılacağını ifade etti.”