08.09.2021

KAYSERİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİNDE 2021-2022 EĞİTİM YILI BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığınca dinî yükseköğrenim gören personele yönelik Başkanlığın görev alanıyla ilgili konularda bilgi seviyesini artırmak, uzmanlaşmayı sağlamak ve Başkanlığın yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet içi eğitim ihtisas kursları düzenleniyor.

Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezinde 2019-2020 eğitim yılı ihtisas açış programı düzenlendi. ihtisas merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen program; İstiklal Marşı, Saygı Duruşu ve İhtisas kursiyerlerinden M. Furkan Kulaz’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcıları Sayın Mehmet Altunkaya ve  Sayın Necmettin Nursaçan, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Sayın Dr. Abdulkadir Kabdan,  Kayseri İl Müftü Vekili Sayın Mehmet İzci, Kayseri ili ilçe müftüleri, İhtisas merkezi Eğitim görevlileri ve ihtisas kursiyerleri katıldı.

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan’nın selamlama ve açış konuşmasının ardından İl Müftü vekili Mehmet izci ve Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan da birer konuşma gerçekleştirdikten sonra program sona erdi.