26.10.2018

ANNEYE HÜZÜNLÜ VEDA

İhtisas merkezimizde veri hazırlama memuru olarak çalışan Ali Şahin’in bir süredir hasta olan annesi 23.10.2018 Salı günü vefat etti.

Develi İlçesi Çarşı Caminde kılınan cenaze namazına Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Şube Müdürü Reşat Özalp, İhtisas Merkezimiz Eğitim Görevlileri, Kursiyerler ve Daire Personelinin yanı sıra Kayseri İl Müftülüğü, Talas İlçe Müftülüğü daire personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze, okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Şube Müdürü Reşat Özalp’ ın yaptığı dualarla Develi İlçesi Merkez Mezarlığına defnedildi.

Annesinin cenaze namazını kıldıran Ali Şahin daha sonra taziyeleri kabul etti. Merhumeye Allahtan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz.