19.10.2018

İŞİTME ENGELLİLER “KUR’AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI” TÜRKİYE FİNALİ KAYSERİ’DE YAPILDI

Kayseri İl Müftülüğünün koordinesinde İslam'ı Anlatan Eller Derneği’nin “Bizim Eller Kur’an Okuyor” projesi kapsamında işitme engellilere yönelik umre ödüllü “Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması” Türkiye Finali ilimizde yapıldı.

Talas Hacı Said Yurttaş Camii’nde yapılan yarışma neticesinde bayanlarda İç Anadolu Bölgesi adına katılan Ayşe Karataş, erkeklerde yine İç Anadolu Bölgesi adına katılan Şeyhülislam Korkmaz birinci oldu.

Yarışmanın ödül töreni Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven ve davetliler katıldı.

Daha sonra protokol tarafından yarışmacılar için hazırlanan hediyeler verildi