24.03.2022

İhtisas Kursiyerlerine Yönelik Aile Ve Dini Rehberlik Hizmetleri Konferansı

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezinde “Aile ve Dini Rehberlik Hizmetleri Tanıtımı” konulu konferans yapıldı.

Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız tarafından Dini Yüksek İhtisas Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan ve İhtisas eğitimi gören kursiyerler katıldı

İhtisas merkezi kursiyerlerinden Muhammed Furkan Kulaz’ın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından kursiyerlere hitap eden Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkan Vekili ve Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız ise ; bugün cami içi ve cami dışında, cezaevlerinden hastanelere, sevgi evlerinden kadın sığınma evlerine KYK'lardan gençlik merkezlerine STK'lardan pek çok kamu kurum ve kuruluşlarına varıncaya dek çok çeşitli alanlarda çok farklı kesimlere geniş bir yelpazede din hizmeti sunduklarını ifadede etti.