08.05.2017

KAYSERİ FELAHİYE İLÇESİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Felahiye İlçe Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Programı Felahiye Belediyesi Kültür Evinde gerçekleşti. Yapılan Programa Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Felahiye Belediye Başkanı Coşkun Vural, Felahiye İlçe Müftüsü Selami Anık, Özvatan, İlçe Müftüsü Selami Kurt, Felahiye İlçesi Resmi Kurumlarının Daire Amirleri Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Şube Müdürü Reşat Özlap, Eğitim Uzmanı Nusret Yıldız ve davetliler katıldı.

Felahiye Kaymakamı Nazlı Demirin Selamlama konuşmalarının ardından Programa Konuşmacı olarak davet edilen Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan Peygamber Efendimiz s.a.v in hayatından örnekler vererek yaptığı konuşmasını  “Bugün, omuzlarımızdaki yükü, dağlara emanet edilemeyip de bize tevdi edilen o ağır yükü hissetmeye, emanet bilincini yeniden kuşanmaya muhtacız. Göğsümüze emanet edilen imanın, kalbimize emanet edilen ihsanın, aklımıza emanet edilen idrakin gereğini yapmalıyız. Zamana ve insana dair güvensizlik söylemlerine aldanmadan, pes etmeden, cesaretimizi yitirmeden “eman toplumunun oluşumunda payı bulunan emin insanlar” olmak için çaba sarf etmeliyiz. Halife olarak yeryüzünü imar etmekle mükellef olduğumuz bilinciyle, hakikatin ve adaletin gücüne duyduğumuz sarsılmaz güvenle yol almalıyız” diyerek bitirdi.

Programın sonunda tüm katılımcılara gül dağıtıldı.